​Bilreparation af alle mærker og modeller

Har din bil fået en skade? Så står vi hos DM REP altid klar med professionel hjælp. Vi har kompetencer til at udføre enhver form for bilreparation for både private og erhvervskunder. Vores værksted er beliggende i Karup, hvorfor vi typisk servicerer kunder fra Sunds og Kjellerup, men vi står også til rådighed hos kunder uden for disse områder.

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen, hvilket gør os kompetente til at tilbyde forskellige former for bilreparation. Uanset om du mangler et nyt dæk eller skal have rettet en bule ud, så kan vi hjælpe. Vi laver alle slags biler – nye som gamle – så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.​

Garanti for en bilreparation af høj kvalitet

Vi er i førersædet, når det gælder et professionelt serviceeftersyn samt reparationer, der får din bil til at spinde. Hos vores autoværksted har vi fokus på at levere løsninger af høj kvalitet hver gang.

Du kan derfor stole på, at både sikkerheden og køreegenskaberne altid er i top, når du kører herfra.

Vi har et fast samarbejde med Auto-g og Au2parts, der leverer vores reservedele. Disse leverandører har en hurtig leveringstid og reservedele til enhver bilreparation. Trods den høje kvalitet på bilservice her hos os, kan du dog være sikker på, at du altid får det til en god og konkurrencedygtig pris. Vi sammensætter altid gerne et godt tilbud til dig.

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at hjælpe og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud med på vejen. 

Du kan kontakte os på telefon 23 72 05 82 eller på mail info@dmrep.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål?​

Udfyld formularen hvis du mangler informationer, vi besvarer hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Interesseret i et

godt tilbud?

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på alle vores ydelser, hvad enten det er reparation af bilen eller et hurtigt dækskifte.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Værkstedets åbningstider:

Mandag: 8-18

Tirsdag: 8-18

Onsdag: 8-18

Torsdag: 8-18

Fredag: 8-14

Telefontider:

Mandag: 8-20

Tirsdag: 8-20

Onsdag: 8-20

Torsdag: 8-20

Fredag: 8-16