Dækskift klarer vi hurtigt til en god pris

Trænger din bil til nye dæk? Eller skal du måske have skiftet dine sommerdæk til vinterdæk? Uanset hvad står vi hos DM REP klar til at servicere dig på professionel vis. Vi har mange års erfaring inden for dækskift og vi garanterer altid høj kvalitet til en god pris. Vi står til rådighed for kunder i og omkring Karup, Sunds og Kjellerup.

Vi klarer altid dækskift hurtigt og effektivt. Hvis dit dæktryk skal måles, kan du også køre ind hos os. Det er vigtigt, at du altid sørger for, at dine dæk fungerer optimalt. Mangler de luft eller passer de ikke til årstiden, kan det nemlig mærkes betydeligt på bilens føre. Du risikerer altså at sætte både din egen og andres sikkerhed i fare ved at køre på dæk, som ikke fungerer optimalt.

Vi har brede kompetencer inden for dækskift

På vores værksted har vi et alsidigt udvalg af dæk og fælge til en lang række bilmærker.

Uanset om du trænger til dækskift på en gammel eller en ny model, så kan vi være behjælpelige. Hos os får du attraktive priser hver gang, og vi giver også gerne et godt tilbud, der passer til din bil.

Vi har både de rette kompetencer og det rette udstyr til at foretage montering af dæk på din bil. Alle ansatte i firmaet er veluddannede, så du trygt kan overlade din bil i vores hænder. Selvom vi er en billig automekaniker, så sikrer vi dig altid høj kvalitet.

Ring hvis du vil høre mere

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med dækskift, så kontakt os endelig. Vi står altid til rådighed og er både effektive og grundige i vores arbejde. 

Du kan ringe til os på 23 72 05 82 eller sende en mail til info@dmrep.dk, og så hører du fra os inden længe.

Har du spørgsmål?​

Udfyld formularen hvis du mangler informationer, vi besvarer hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Interesseret i et

godt tilbud?

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på alle vores ydelser, hvad enten det er reparation af bilen eller et hurtigt dækskifte.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Værkstedets åbningstider:

Mandag: 8-18

Tirsdag: 8-18

Onsdag: 8-18

Torsdag: 8-18

Fredag: 8-14

Telefontider:

Mandag: 8-20

Tirsdag: 8-20

Onsdag: 8-20

Torsdag: 8-20

Fredag: 8-16